Idioter fra en annen verden!

  • 30.06.2015 - 08:35

Her om dagen så jeg et klipp på facebook om en hund som lå i en varm bil. Jeg har aldri sett noe lignende før. Først og fremst blir jeg seriøst forbanna på disse idiotene som lot hunden stå igjen i bilen når det er varmt også får jeg en trang til å hjelpe den stakkars hunden. 

Jeg skjønner ikke hva som får en til å la hunder bli igjen i bilen når det er varmt ute... Hva er det du tenker med egentlig? Når bilen har stått stille en stund og det er varmt ute blir det så ekstremt tett og varmt inni bilen at jeg personlig får en kvelningsfornemmelse. Jeg får små panikk om jeg ikke får opp vinduer og satt på aircondition med en gang. Det er rett og slett helt grusomt! Inni mitt hodet faller det da helt naturlig å ikke la hunden min bli igjen i bilen. 

At det i det hele tatt er så mye reklamer og advarsler om å ikke la hunden stå igjen i bilen om sommeren syns jeg er hårreisende. Det skulle ikke vært nødvendig! Det skulle falt folk naturlig å ikke la hunder stå igjen i bilen! 

Sett deg inn i hunden sitt liv og sett deg inn i bilen selv. Du har ingen mulighet til å åpne vinduer. Du har ingen mulighet til å få inn noen frisk luft i det hele tatt. Se hvor lenge du klarer å sitte der uten frisk luft, kald luft og noe å drikke. 

Jeg har også sett på et annet klipp på Facebook der en mann steker en pizza inni bilen. Den pizzaen blir jo faktisk brent... Det sier litt om hvor varmt det faktisk blir! Bare se på denne tabellen under. Når jeg så denne tabellen over her første gang fikk jeg sjokk! Jeg måtte faktisk se på den flere ganger før det faktisk sank litt inn i meg.

Bildet er fra google.no

Jeg ber alle hundeeiere om å tenke seg god om før du lar hunden din bli igjen i bilen! Jeg kommer ALDRI til å la Pumba stå igjen i bilen når det er varmt ute! Han fortjener bedre!#varmt #bil #hund #død #stekt #kvelning #kvelningsfornemmelse #pumba #dårlig #luft

Jannike Nilsen

30.06.2015 kl.10:51

Jeg er helt enig med deg. Men ikke bare det! Også mange lar barna sine bli igjen i varme biler, når de tenker de bare skal inn å kjøpe noe som blir å ta 10 min. Dette er snakk om liv og død! Så det er veldig flott at du tar det opp!

Ha en fin dag <3 Ta gjerne en titt innom meg når du får tid<3
Bettine

VelkommenJeg begynte på reise til et bedre liv 2.februar 2015. Etter mange år med trøstespising og overspising har jeg endelig funnet tilbake treningsgleden og sunn mat! :)

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits