Stress, men for et gledelig gjensyn

  • 23.08.2015 - 10:53

I går startet jeg dagen med bootcamp i Asker sammen med MaiLinn. Det ble litt stress før bootcampen for jeg tenkte ikke på alt. Jeg satte meg i bilen og kjørte ut av garasjen 08.33. Jeg var fornøyd med meg selv som hadde kommet meg ut så tidlig og var skikkelig klar for bootcamp. I det jeg kommer ut på motorveien skjønner jeg at jeg helt har glemt at vi har flytta og at det tar 10min ekstra å kjøre. Jeg er en person som virkelig HATER å ha dårlig tid!! Jeg er glad i å ha god tid og komme frem kanskje litt for tidlig før jeg har en avtale. Når jeg kom meg ut på motorveien i går var kl 08.37 og bootcampen begynte 09.15. Jeg syns ikke det gikk noe særlig fremover på veien i går og jeg syns alle kjørte som noen gamle kjerringer, hehe. Jeg kjente at jeg ble rimelig irritert på meg selv som ikke tenkte på at det var lengre å kjøre nå også kjente jeg veldig på den at jeg hadde sååå lyst og var sååå klar for bootcamp og det hadde vært ordentlig kjedelig og dritt om jeg ikke rakk det. Heldigvis rakk jeg det :) Jeg måtte løpe etter MaiLinn da, men det viktigste var at jeg rakk det! 

Det var en utrolig hard og tøff bootcamp, men fy fader for en utrolig deilig og god følelse man får etterpå! Det er så utrolig deilig å trene så tidlig på morran for da har man hele dagen foran seg. Man får gjort så utrolig mye og man får utrolig mye ut av dagen når man trener så tidlig. Ingenting er bedre enn det! :) Det var også veldig koselig å trene med MaiLinn, Asker Treningssenter og være i Asker igjen. Jeg savner stedet og menneskene, men det er utrolig fint at man kan være med på timer innimellom. Det er super flott! 

I går trente jeg for første gang i singlet og det var egentlig veldig deilig da det ble rimelig varmt utover morrakvisten. Av en aller annen grunn har jeg begynt å gi litt mer faen i hva folk tenker om meg. Jeg kjenner mer og mer på at jeg går i det JEG føler meg komfortabel i også får folk tenke og mene sitt. Hvorfor skal ikke jeg kunne gå i singlet når alle andre gjør det? Ja, jeg har store overarmer, jeg har strekkmerker på armene, jeg liker ikke hvordan jeg ser ut under armene, jeg har flere prikker under armene, men hva så? Nei, jeg gir mer og mer faen i hva folk mener og det er egentlig veldig godt! :) 

#askertreningssenter #justmove #ats #bootcamp #karitraa #khappy #notrollcanbreakme

Bettine

VelkommenJeg begynte på reise til et bedre liv 2.februar 2015. Etter mange år med trøstespising og overspising har jeg endelig funnet tilbake treningsgleden og sunn mat! :)

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits