Hold heller kjeft!

  • 03.09.2015 - 14:35

Jeg har lenge drevet og skrevet på et innlegg om nettmobbing, men hver gang jeg skal skrive noe mer på det må jeg legge det fra meg for jeg blir så forbanna og sur at jeg ikke vet hva jeg skal skrive lenger! Jeg blir så jævlig forbanna på at mennesker som ikke har noe fint eller positivt å si, men absolutt MÅ skrive stygge og ufine kommentarer... Jeg fatter virkelig ikke hvorfor noen må skrive sånne ting! Hva vil de oppnå med å trykke andre personer som du ikke kjenner eller kjenner ned? Hvorfor vil noen andre vondt? Har du ikke noe fint/koselig/positivt å si, så HOLD KJEFT!  

Like før jeg skulle dra på trening i dag begynte det å lyne og tordne, så jeg tok heller på meg joggeskoa hjemme og tok meg en liten økt. Det er ikke veldig lett å trene med Pumba til stede for han skal være med på ALT. Jogger eller løper jeg rundt er han med, hopper jeg tau skal han være med og han bjeffer som en gal. Jaja, nok om Pumba. Etter ca.30min skulle jeg ta frem mobilen for jeg tenkte jeg skulle snappe litt. I det jeg trykker på mobilen er det første jeg ser en kommentar på Instagram "FUCK YOUR UGLY FACE". Jeg kjente at det stakk i magen. Jeg ble sittende å bare se på kommentaren. Jeg vet ikke helt hva jeg tenkte eller følte, men jeg mista ALL lyst og energi til og fortsette å trene... Det var akkurat som en ballong som sprakk og tok med seg all energi fra rommet! 

Det å få en ukoselig kommentar på utseende mitt gjør egentlig ganske så vondt! Jeg føler meg ikke perfekt og det har jeg heller aldri gjort. Det er ikke siden barneskolen noen påpekte hvor stygg jeg er. Jeg har jobbet ENORMT MYE med å akseptere den jeg er og det utseende jeg har. All den jobben føles bortkastet når det kommer sånne kommentarer... 

Jeg har ikke fått noe stygt før og har ikke helt klart å forestille meg hvordan det er, men når jeg fikk kjenne på den ene stygge kommentaren skjønner jeg VELDIG godt hvorfor kjente bloggere stenger kommentarfeltet... Det er veldig lett å si at man ikke må ta seg nær av de stygge kommentarene og heller ta til seg de fine/positive/hyggelige osv, men fy fader jeg skjønner EKSTREMT godt at det ikke er bare bare! Jeg kjente at den ene kommentaren satte meg helt ut og gjorde meg egentlig ganske lei meg. Jeg tar av meg hatten for alle kjente personer og ikke kjente personer som får sånne stygge og ubehagelige kommentarer flere ganger om dagen! All respekt til dere! 

 
Kilde: Facebook.com

#NoTrollCanBreakMe #nettmobbing #nettroll #styggekommentarer

laylow x 👀

03.09.2015 kl.14:38

Flott innlegg ☆ eg har dagens spørsmål på bloggen min, har du lyst til å svare på den?
Bettine

VelkommenJeg begynte på reise til et bedre liv 2.februar 2015. Etter mange år med trøstespising og overspising har jeg endelig funnet tilbake treningsgleden og sunn mat! :)

Blogg.no reklame

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

hits